Marc Cain Mode bij Hoogenboom Women Nijmegen

Ieder seizoen weer vindt u de verrassende damesmode van Marc Cain bij Hoogenboom Women in Nijmegen. Kenmerkend voor dit modelabel zijn de grafische prints, uitzonderlijke kwaliteit van het materiaal en het gemak waarmee de unieke en elegante kledingstukken uit de diverse collecties te combineren zijn. Marc Cain noemt dit 'cross styling'.

Marc Cain mode

Het Duitse luxemerk Marc Cain werd in 1973 opgericht en is van oorsprong Italiaans. Marc Cain is wereldwijd actief maar produceert alleen in Europa. De stoffen zijn een mix van Duitse perfectie en Italiaanse elegantie. De materiaalontwikkeling en het materiaalgebruik zijn innovatief. Marc Cain verbindt gevoel voor esthetiek en kunst met nonchalance, natuurlijkheid, innovatief denken en exclusiviteit. Marc Cain mode is te herkennen aan de uitstekende pasvorm, originele prints, luxestoffen als zijde, scheerwol en kasjmier en vrouwelijke, speelse en soms stoere details. De Marc Cain collectie bij Hoogenboom Women bestaat uit drie verschillende lijnen. Marc Cain Collections met elegante damesmode, Marc Cain Sports met sportieve items en Marc Cain Essentials voor de basisstukken. Klik hier om de collectie te bekijken.

Marc Cain Hoogenboom Women Nijmegen 3

U vindt de Marc Cain collectie beneden in onze winkel op de hoek van de Ziekerstraat en de Van Welderenstraat in Nijmegen. De damesmodezaak voor vrouwen die houden van kwaliteitsmode gecombineerd met eerlijk en persoonlijk advies.

Kom gerust eens kijken en maak kennis met de Marc Cain mode collecties met fantasierijke namen als T like Tiger, Z like zebra, Candy Cargo en Mystic Garden. Vier keer per jaar selecteert Hoogenboom Women mooie damesmode uit de Marc Cain collectie en vult deze gedurende het seizoen steeds aan. Benieuw naar de collectie? Klik hier om online te shoppen.

Marc Cain Sports

De collecties van Marc Cain Sports zijn jeugdig en energiek van aard met bruisende namen als Rocking Star en Rock 'n' Run. Inspiratiebronnen voor deze moderne lijn zijn street culture en functionele sportkleding.

Marc Cain aanbiedingen

Aan het einde van het seizoen bieden we Marc Cain mode aan met kortingen die hoog kunnen oplopen. In onze nieuwsbrief en op onze Facebookpagina houden we u op de hoogte van onze activiteiten rond Marc Cain. Wilt u op de hoogte blijven van onze Marc Cain aanbiedingen en specials? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.