Cambio broeken Nijmegen

Cambio broeken bij Hoogenboom Women

Elk seizoen verrast Cambio met nieuwe trends en design. In onze collectie vindt u altijd een passende Cambio broek. De elastische materialen garanderen niet alleen een perfecte pasvorm maar zijn ook kleur- en slijtvast. Cambio broeken zijn geschikt voor ieder tijdstip en elke gelegenheid zowel zakelijk als privé.

Hoogenboom Women Nijmegen Cambio Fall Winter 2016 (4)

De collectie Cambio broeken

De collectie Cambio broeken bij Hoogenboom passen naadloos, qua model, kleur en uitvoering, in het actuele modebeeld van het seizoen. Klik hier voor de online collectie.

Pasvorm en kwaliteit van Cambio

Cambio broeken staan bekend om hun mooie pasvorm en passen uitstekend boven een paar mooie pumps of een stoere laars. Kledingitems zoals tops, jasjes en vesten combineren uitstekend met een Cambio broek. We adviseren u graag over de perfecte styling in combinatie met uw Cambio broek!

Nieuws over Cambio en onze andere labels

Hoe ziet de gloednieuwe collectie Cambio broeken eruit? Wat gebeurt er op de catwalks in Europa en welke kledingstukken heeft Hoogenboom Women voor u met passie voor het modevak geselecteerd? Dit en ander nieuws leest u op onze website, en op onze Facebookpagina. Regelmatig organiseren wij speciale evenementen rondom een modelabel. En er zijn natuurlijk twee keer per jaar de uitverkoopweken.